Privaatsuspoliitika


Praeguste ja tulevaste klientide isikuandmete kaitse on meile väga oluline ja me järgime isikuandmete kaitse seadustest tulenevaid nõudmisi. Privaatsuse kaitse meie veebisaitide kasutamisel on meile oluline. Seetõttu palume võtta teadmiseks allolev teave, kuidas teie isikuandmetega meie ettevõttes ümber käiakse:

1. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja kasutamine

Meie veebisaiti võib külastada isikuandmeid edastamata. Isikuandmeteks loetakse andmeid tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta, mis väljendavad tema isiklikke või majanduslikke omadusi.
Isikuandmeid ülal mainitud tähenduses kogutakse meie poolt, kui te edastate neid vabatahtlikult ja need on vajalikud lepingu täitmiseks konto avamisel või ühenduse võtmisel.
Neid andmeid kasutatakse teie selgesõnalisel nõusolekul lepingu täitmiseks ja teie päringute käsitlemiseks. Pärast lepingu lõpetamist ja täielikku tasumist säilitatakse teie andmeid maksu- ja muudest seadustest tuleneva tähtaja jooksul, pärast mille möödumist need kustutatakse.
Lisaks kogume isikuandmeid, kui tellite oma meiliaadressile meie uudiskirja. Neid andmeid kasutatakse meie enda kampaaniates uudiskirjade vormis. Nõusolekuks loetakse uudiskirja märkeruudu valimine.
Võite tellimuse igal ajal tühistada, kasutades uudiskirjas toodud linki või saates meile sellesisulise sõnumi. Pärast väljalogimist teie meiliaadress kustutatakse.

2. Isikuandmete edastamine

Edastame isikuandmeid transpordiettevõttele kaupade kohaletoimetamiseks vajalikul määral kui informatsiooni, mis on tarvilik lepingu täitmiseks.
Edastame teie makseandmeid volitatud krediidiasutusele seoses ülekannetega.
Jätame endale õiguse kontrollida äriettevõtetest ostjate puhul eelneva nõusolekuta krediidisobivust ja teavet, et kaitsta oma seaduslikke õigusi, mõjutamata samas ostjate seaduslikke õigusi.

3. Küpsised

See veebisait kasutab küpsiseid, mis aitavad muuta interneti kasutajasõbralikumaks, tõhusamaks ja turvalisemaks, kui rääkida näiteks veebisaidil navigeerimise kiiruse tõstmisest ja meie lehtede kuvamiste sageduse ja kogu navigatsiooni mõõtmisest. Küpsised on väikesed tekstifailid, mis lisatakse teie arvutisse, et saaksite meie online-poe kõiki eeliseid optimaalselt kasutada. Rõhutame selgesõnaliselt, et mõned nendest küpsistest saadetakse meie serverist kogu teie arvutisüsteemi - seansiküpsised. Need küpsised kustutatakse teie kõvakettalt brauseri sessiooni lõppedes automaatselt.
Teised küpsised säilivad arvutisüsteemis ja võimaldavad meil teid järgmise külastuse ajal ära tunda - püsivad küpsised.
Võite küpsistest igal ajal loobuda, keelates küpsiste salvestamise. Enamiku brauserite menüüribal olev abifunktsioon on teile toeks. Arvestage, et küpsiste blokeerimisel või kustutamisel sisselogimise või tellimise valikud ei toimi või on piiratud. Online-kaupluste kõikide võimaluste kasutamiseks (taas) lubage küpsised veebibrauseri menüüribalt.

4. Google Analytics'i ja Google AdWords'i kasutamine

Juhul kui veebisaidil on aktiveeritud IP-anonümiseerimine, lühendab Google Euroopa Liidu liikmesriikide või Euroopa Majanduspiirkonna muude osapoolte korral enne teie IP-aadressi. Ainult erandjuhtudel edastatakse täispikk IP-aadress USA Google'i serverisse ja see lühendatakse seal. Siinse veebisaidi haldaja soovil hakkab Google teavet kasutama, et analüüsida veebisaidi külastamist teie poolt ja koostada raporteid veebisaidil toimuva kohta ning pakkuda selle haldajale veebisaidi ja interneti kasutamisega seotud lisateenuseid. Teie IP-aadressi ei viida kokku Google'i kogutud ülejäänud andmetega. Saate küpsiste salvestamise oma arvutisse brauseri sätetega keelata, kuid juhime tähelepanu, et sel juhul ei saa te siinse veebisaidi kõiki funktsioone täies ulatuses kasutada. Teil on võimalik keelata küpsiste poolt veebisaidi kasutamise kohta kogutud andmete (sh IP-aadress) edastamine ja töötlemine Google'i poolt, laadides alla ja installides all olevalt lingilt brauserilisa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Siinsel veebisaidil on teenuse Google Analytics koodile lisatud laiend "gat._anonymizeIp();". Sellega tagatakse anonüümne IP-aadresside kogumine (IP masking).
Kasutame Google AdWords Remarketingi internetireklaamide jaoks. AdWords Remarketing kuvab teile asjakohased reklaamid, mis on seotud Zepteri nende veebisaitidega, mida te olete külastanud ja küpsise oma arvutisse salvestanud. See küpsis ei identifitseeri teid mingil moel ega anna juurdepääsu teie arvutile. Google AdWords Remarketing võimaldab meil kohandada turundust teie vajadustele paremini vastavaks ja kuvada ainult neid reklaame, mis on teie puhul asjakohased. Kui te ei soovi osaleda meie Google AdWords Remarketing süsteemis, võite sellest väljuda Google's Ads Preferences Manager.

5. Facebooki, Google+1 brauserilisade, Twitteri, teiste sotsiaalmeedia kanalite kasutamine

Oleme integreerinud oma veebisaitidele sotsiaalvõrgustike facebook.com (edaspidi Facebook), Google'i, Twitteri jne brauserilisad (plugins).
Külastades meie veebilehti, mis on sellise lisaga varustatud, laadib teie kasutatav brauser Facebooki, Google +1 jne serverist lisa visuaalse kujutise. Seega on serverid teadlikud, et te külastasite meie veebisaiti. Kui olete Facebooki, Google +1 jne sisse loginud, tunneb platvorm oma brauserilisa kaudu ära, millist konkreetset veebisaiti te külastate ja ühendab selle teie Facebooki, Google +1 jne kontoga. Klikkides "Like", “+1” või analoogilist nuppu teistes sotsiaalvõrgustikes või saates kommentaari, saadab brauserilisa need andmed teie Facebooki, Google +1 jne kontole ja salvestab seal. Lisaks edastatakse andmed selle kohta, et olete külastanud meie veebisaiti, sotsiaalmeedia platvormile sõltumata sellest, kas te vajutasite mõnele brauserilisale või mitte. Teie "+1" soovitused koos nime ja profiilifotoga Google Plusis võivad ilmuda otsingutulemustesse või teie Google'i profiili (kui "+1" nupp teie Google'i profiilis), või teistele veebisaitidele ja internetireklaamidesse. Et vältida andmete talletamist ja edastamist teie ja teie käitumisharjumuste kohta Facebooki poolt, logige enne meie veebisaidi külastamist sotsiaalmeedia platvormidest välja. Vaadake Facebooki, Google +1, Twitteri jne privaatsuspoliitika kohta vastavatelt veebisaitidelt, kust leiab täpsemat teavet andmete kogumise ja kasutamise kohta nende poolt.
Meie veebisaidil kasutatakse Facebooki veebimajakaid. See tähendab, et kolmandad isikud võivad kasutada küpsiseid, veebimajakaid ja teisi taolisi tehnoloogiaid andmete kogumiseks või vastuvõtmiseks meie veebisaidilt ja mujalt internetist ning kasutada neid andmeid, et pakkuda mõõtmisteenust ja sihtreklaami. Kui te soovite keelata nende küpsiste kasutamise, minge Digital Advertising Alliance'i tarbijate valiku lehele.

6. Õigus informeeritusele

Vastavalt andmekaitseseadusele on teil õigus saada vabalt informatsiooni teie kohta kogutud andmetest ning õigus neid parandada, neile juurdepääsu piirata või need kustutada.
Nõusoleku isikuandmete edaspidiseks töötlemiseks võib tühistada igal ajal. Andmete töötlemine tähendab isikuandmete talletamist, modifitseerimist, siirdamist, juurdepääsu piiramist ja kustutamist.
Nõusoleku isikuandmete töötlemise kohta võite tühistada:
E-post:
Faks: +372 630 9129
Postiaadress: Narva mnt. 7d, Tallinn 10117, Eesti

7. Kontakt

Mistahes küsimuste tekkimisel isikuandmete või muude andmete kogumise, töötlemise või kasutamise kohta, oleme teie käsutuses ülal mainitud kanalite kaudu.

8. Muudatused privaatsuspoliitikas

Jätame endale õiguse kehtivat privaatsuspoliitikat mistahes ajal tühistada või muuta. Rakendatav privaatsuspoliitika avaldatakse veebisaidil. Selle saidi jätkuv kasutamine loetakse nõustumiseks muudatustega.